EDUQUEM EN EL RECONEIXEMENT. EDUQUEM EN LA LLIBERTAT. EDUQUEM EN LA RESPONSABILITAT

Els infants són éssers capaços. Per això els oferim espais d’experimentació i confiança perquè puguin adquirir autonomia i responsabilitat tot respectant els seus ritmes. Treballem hàbits, valors, habilitats i gestió emocional.

VALOREM L’ESPERIT CRÍTIC, EMPRENEDOR I RELFEXIU

Els alumnes tenen dret a ser escoltats i a què la seva opinió tingui valor. Per això integrem, en el seu dia a dia en el menjador, espais de participació, d'expressió d'opinió i de plantejament de propostes

APRENEM JUGANT!

El pati del migdia és temps d’imaginar, descobrir, saltar, cantar, ballar, riure, compartir... Fomentem el joc lliure i l’autogestió del temps, dels espais i dels materials. Però el migdia també ofereix l’oportunitat de transmetre valors individuals i col·lectius a partir del joc dirigit. Oferim un programa de dinamitzacions variat, lúdic i educatiu.

APRENEM A INTEGRAR PETITES ACCIONS QUE TENEN GRANS BENEFICIS PEL NOSTRE PLANETA

Des del menjador treballem per transmetre amor i respecte vers el medi ambient i ho fem introduint accions com la reducció de residus, la reutilització de materials, el reciclatge de les deixalles i el no malbaratament dels recursos.

NO EDUQUEM NENS. NO EDUQUEM NENES. EDUQUEM PERSONES LLIURES I RESPONSABLES.

Volem que el menjador sigui un espai de convivència entre iguals i de llibertat on cada infant pugui ser qui és, sense judicis ni discriminacions. La vulneració dels drets dels alumnes i especialment les situacions de desigualtat, discriminació, segregació i sexistes, no tenen cabuda als nostres serveis.

SI M'IMPLICO, ME'N RESPONSABILITZO!

L’actual situació ens obliga a organitzar-nos, reflexionar, proposar, debatre, acordar, jugar i relacionar-nos de manera diferent. Els infants no són éssers aliens a la crisi sanitària, de fet, necessitem que participin activament d’aquesta nova manera de fer i de ser.