Escola Sant Pere i Sant Pau

L’estona del migdia 

La nostra prioritat és que els infants siguin els principals protagonistes de l’estona del migdia, un espai d’aprenentatge en què els monitors i monitores acompanyem des del respecte, el vincle i la confiança als infants. 

Considerem de gran importància poder gaudir, dins de l’estona d’esbarjo, d’un temps dinamitzat per l’equip de monitors i monitores, per educar d’una manera lúdica i divertida a la canalla envers tallers, treballs manuals, jocs i suport audiovisual.

Sobre Nosaltres

L’equip educatiu de la Fundació en Xarxa que durant l’estona del migdia està a l’escola Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, està format per: 

  • 5 monitors i monitores de lleure educatiu, 
  • 1 vetlladora 
  • 1 professional de l’espai office 
  • 1 Coordinadora:  l’Àngela Fernàndez Alcaide

Els nostres serveis 

La Fundació privada en Xarxa porta la gestió integral del servei de l’estona del migdia des de fa més de 18 anys a l’Escola Sant Pere i Sant Pau, treballant conjuntament amb l’AMPA i direcció, on trobem tot el suport necessari per portar a terme els nostres projectes i línies pedagògiques: capacitació, autonomia i responsabilitat, participació activa, dinamització d’esbarjo, sensibilització i medi ambient, igualtat de gènere, resiliència i cooperació. 

Menús i nutrició 

Àpats Sants s’encarrega de portar diàriament el dinar. Respecte a la qualitat dels menús que oferim, les nostres bases, entre altres, són: l’equilibri nutricional del menú que aconseguim augmentant el consum de proteïna vegetal, fomentant l’ús de l’oli d’oliva i reduint la proteïna animal. 

A més, la introducció d’aliments ecològics, de proximitat i de temporada, cuina casolana, sense precuinats, evitant els fregits i reduint el sucre. La mateixa qualitat i varietat pels menús adaptats.