Projecte I-MÉS

El nostre compromís amb l’educació i la salut als menjadors escolars donen sentit al projecte I-Més.  Aquest projecte vetlla per oferir un servei de menjador de màxima qualitat al voltant de l’àpat a l’escola tot donat importància a:

QUÈ MENGEM? 

Els nostres menús s’elaboren amb cura, tot seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, per tal que siguin de màxima qualitat, saludables i equilibrats.

Per aquest motiu, apostem per productes de proximitat, de temporada i ecològics, basant-nos en les nostres costums i en productes que el nostra terra ens ofereix; i que coneixem com a dieta Mediterrànea.

Potenciem la presència d’aliments integrals i  menús rics en verdures i hortalisses fresques, fruita i llegums. Al mateix temps, reduïm la quantitat de productes processats i ultraprocessats, la proteïna d’origen animal en favor de la d’origen vegetal i l’ús de sal i sucre refinat.

COM ENS HO MENGEM?

Tan important és el que mengem com de quina manera ho fem.

L’àpat no és només un acte nutricional, sinó també un acte social i de plaer.

És cap dalt acompanyar als infants durant el dinar amb cura, assertivitat i respecte, tot procurant crear un ambient tranquil i agradable.

Sense oblidar que, quan mengem, no només omplim les nostres panxes, sinó que també la nostra ànima.

Per això, als nostres menjadors, l’hora de dinar esdevé una oportunitat per educar en valors, en habilitats i en hàbits saludables i respectuosos amb el medi ambient.

Així és el nostre compromís amb els dinars dels infants a l’escola.

Verdura fresca
proximitat aliments
prèssec
menu escolar