Escola Sant Sebastià

L’escola Sant Sebastià és una escola pública d’educació infantil i primària dels Pallaresos. Ja fa dos cursos que treballem conjuntament implementant el nostre projecte de migdia que té com a eixos principals l’autonomia i la capacitació dels infants així com la dinamització del temps de lleure, entre d’altres.

 

Per dur a terme el nostre projecte de migdia comptem amb la coordinadora, l’Alba Briansó i 9 monitors/es, que són els/les responsables de cada grup.

 

Algunes de les activitats que realitzem són tallers d’igualtat de gènere, gimcanes, jocs d’equip, manualitats i assemblees. A més, un altre dels eixos principals pels quals apostem des de la Fundació En Xarxa és la sensibilització pel medi ambient per això, durant l’estona de migdia realitzem accions ambientals com, per exemple, la recollida d’aigua sobrant del dinar que es fa servir per regar l’hort de l’escola, la recollida selectiva dels residus que es generen durant el dinar i fem servir material reciclat per realitzar els tallers i les activitats.

 

L’empresa Àpats Sans és la responsable del servei de cuina on hi treballen dues cuineres que elaboren diàriament el menú per a 150 nens i nenes.

 

També oferim el servei d’acollida matinal i de tarda. A més, durant l’estona de migdia, es duen a terme extraescolars d’anglès i de teatre.