Escola Sant Pere i Sant Pau

Al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona es troba la nostra escola pública d’Educació Primària i Infantil, anomenada ESCOLA SANT PERE I SANT PAU. Porten treballant al centre des de fa més de 15 anys, conjuntament amb l’Ampa i direcció on trobem tot el suport necessari per portar a terme els nostres projectes i línies pedagògiques: Capacitació, Autonomia i Responsabilitat, Participació Activa, Dinamització d’esbarjo, Sensibilització i Medi Ambient, Igualtat de Gènere i Resiliència i Cooperació.

 

Considerem de gran importància poder gaudir, dintre de l’estona d’esbarjo, d’un temps dinamitzat per l’equip de monitors i monitores, per educar d’una manera lúdica i divertida a la canalla. La nostra prioritat és que els nens i nenes siguin els principals protagonistes de l’estona de migdia on els monitors i monitores acompanyem des del respecte, el vincle i la confiança als infants.

 

Àpats Sans s’encarrega de portar diàriament el dinar. Respecte a la qualitat dels menús que oferim, les nostres bases, entre altres, són: L’equilibri nutricional del menú, la introducció d’aliments ecològics i de proximitat, cuina casolana, sense precuinats, evitant els fregits i reduint el sucre. Carns i peix de qualitat i varietat dels menús adaptats.

 

L’equip de monitoratge està format per 6 monitors i monitores i una persona més que

s’encarrega de l’office. La coordinadora és l’Àngela Fernàndez Alcaide.