Escola Pau Delclòs

L’escola Mare de Déu del Lledó és l’escola pública d’educació infantil i primària de la Pobla de Mafumet.

 

Amb l’objectiu d’acompanyar als infants en el seu creixement durant l’estona de migdia, vam començar de manera coordinada amb la Direcció de l’escola i l’Ampa fa 3 anys, just a l’inici de la pandèmia. Som un equip de 14 monitors i monitores i una coordinadora, la Verónica.

 

Realitzem activitats que fomenten la cooperació, la reflexió i la dinamització, com són jocs i dinàmiques, assamblees amb participació activa, manualitats, activitats temàtiques…. També apostem per la realització d’activitats de sensibilització relacionades amb la desigualtat de gènere, cura del medi ambient i aquelles que fomentin l’esperit crític i constructiu dels nostres infants i del nostre equip educatiu.

 

Des dels més petits als més grans, fomentem l’autonomia i la responsabilització en la realització de tasques diàries com parar la taula, servir-se el menjar, ficar-se aigua, seguir i aprendre rutines …No volem deixar de banda la importància que li donem a la participació en les activitats culturals que fomenten la identitat dels infants dins del municipi.

 

Amb tot això el més important per nosaltres és que els infants gaudeixin de l’estona del migdia.