Escola Marcel·lí Domingo

L’escola Marcel·lí Domingo  està situada en un extrem del barri de Sant Pere i Sant Pau (Tarragona), al nord-oest de la ciutat. Actualment, l’escola és de dues línies.

 

Fa 18 anys que treballem conjuntament amb el centre, gestionant el servei de migdia i l’ acollida. Hi ha un gran vincle entre direcció, AFAi el servei de menjador, això facilita molt la feina i fa que es treballi amb confiança i amb il·lusió.

Som un equip d’ 11 professionals, 9 monitors/es, 1 persona de cuina i la coordinadora, que acompanyem als alumnes cada migdia. Apostem per un servei de menjador EDUCATIU, LÚDIC i SEGUR. Actualment, fan ús diari del servei de migdia al voltant de 180 infants de P3 a 6è en un horari de 12.30 a 15:00 hores.

 

Dins el menjador treballem l’autonomia mitjançant l’autoservei, els infants es responsabilitzen del que mengen en cada àpat i a la vegada treballem els hàbits de la vida quotidiana. El moment de l’esbarjo és un temps de lleure en el que es facilita el joc lliure als infants i, alhora, es proposa un programa de dinamitzacions, activitats i tallers alternatius. Celebrem les festes tradicionals, alguns dies internacionals, es fan dinamitzacions, tallers i esports.El projecte mediambiental el treballem amb el reciclatge d’aigua, de materials per als tallers i la brossa, els alumnes estan força conscienciats.

 

A l’escola Marcel·lí Domingo ens sentim com una gran família i som conscients de la importància que tenim dins la comunitat educativa de l’escola.